Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Маршрутна революція у Львові починається з соціальних мереж

У Львові не вщухає невдоволення новою транспортною схемою, яку ввели у дію 1 січня цього року. Городяни висловлюють своє невдоволення в соціальних мережах, які вже рясніють карикатурами та емоційними відгуками про нову транспортну схему.

Зокрема у соціальних мережах Facebook і Vkontakte вже створили відкриті групи «Спасибі меру Садовому за те, що пішки йду додому».

У цих групах львів’яни обмінюються інформацією про проблемні маршрути, жаліються на те, що потрібний автобус доводиться чекати до 30 хвилин. Не подобається городянам й те, що доводиться вдвічі довше добиратися до роботи й дому. Люди, які вимушені здійснювати по дві чи три пересадки, обурені тим, що доводиться витрачати вдвічі більше на проїзд.

Люди жартують, що можна вдатися до радикальних дій - відмовитися від транспорту та за для покращення здоров’я більше ходити пішки.

Також вони пропонують пересадити міського голови Андрія Садового, який був ініціатором впровадження транспортної схеми, в маршрутку, щоб він «відчув всі радощі нової схеми».

Користувач соціальної мережі Facebook Сергій написав на стіні групи (мовою оригіналу): «На всі наші зауваження та заклики до супротиву в мерії дивляться як на тимчасове капризування малої дитини (чужої!): - Ну нічого-нічого, покричить і замовкне.

Згадується вираз Сталіна (не дослівно): "Словянскій мужічок - одходчівий". Так само, в цей час, про нас думають всі ті хто замутив цю схему чергового самозбагачення. Вони їздять, де хочуть, і паркуються, де хочуть на вулицях НАШОГО міста, на машинах, куплених на НАШІ гроші. Чергова їхня забаганка відсмоктує від нас фінанси, час, нервовий, спокій, життєвий простір та людську гідність. Черговий раз нас вдопчують у "комунальне болото".

На жаль, супротив наш подібний до показування дулі у кишені. На жаль, на відміну від "спаяних" чиновників мерії та їх співдіячів, ми є розокремленими (штиркаємо один одному - ти з Сихова, ти з Рясного, ти з Личакова і т.д.). Невдовзі більшість скаже: - Та що, мені найбільше треба? Най вже буде та як є. Саме на це і очікують наші "добродії". Щоб не допустити цього та наступних свавіль "владних мужів" необхідна ініціатива об’єднання львів’ян. Інакше далі будемо такими безпомічними навіть перед організацією "самопоміч".»

Варто зазначити, що новостворена група у соціальній мережі Facebook вже налічує 176 учасників.

Фото з Facebook

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ