Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Машини та бензин учасникам автопробігу «Молодь за Литвина» дали батьки та друзі

Цими днями на Львівщині перебувають учасники всеукраїнського автопробігу, організованого молодіжним об’єднанням «Молодь за Литвина». Учасники стверджують, що їхня мета – об’єднати Україну. Автопробіг стартував у Києві 10 лютого у трьох напрямах: південний, західний та південно-східний. Львівщина стала четвертою областю на шляху Західної автоколони. Перед цим  «Молодь за Литвина» проїхала через Житомирську, Рівненську та Волинську області.
27 учасників на 9 автомашинах прибули на терени нашої області 18 лютого і вже встигли відвідати Радехів, Броди, Буськ та Львів. За словами керівника західної автоколони Сергія Набойчика, жодних ексцесів на їхньому шляху не було, мешканці Львівщини, як і інших областей, зустрічали учасників автопробігу привітно. Щодо фінансування цього проекту, то учасники зазначили, що вони не отримають за це зарплати, а машини та бензин їм надають батьки та друзі.
Сьогодні після відвідин Дрогобича і Трускавця автоколона покине Львівщину. Загалом автопробіг планують завершити 11-12 березня.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ