Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Масовий спротив реконструкції на площі Ринок викликало те, що із самого початку роботи проводилися із великими недоліками – Богдан Черкес

Основною проблемою реконструкції, яка викликала масовий спротив щодо проведення реконструкції на площі Ринок, було те, що із самого початку роботи проводилися із великими недоліками – зазначив 28 квітня під час брифінгу директор Інституту архітектури „Львівської політехніки” Богдан Черкес.
Зокрема, за його словами, владі міста треба було провести тендер на виконавця робіт, а також експертизу архітектурно-планувального завдання. Щоправда, на сьогодні у проекті враховані такі доповнення і надалі проблем виникати не мало б. За його словами, будівельники пішли на значні поступки археологам, збільшивши можливості їхнього доступу до культурних шарів, щоб у майбутньому не виникало таких проблем, як з реконструкцією площі Ринок. За словами Богдана Черкеса, міський голова Львова Андрій Садовий, запропонував створити в міськраді виставковий зал, де вистав на громадське обговорення всі проекти, які реалізовуватимуться у Львові.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ