Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Матч луцької «Волині» з київським «Динамо» точно відбудеться

Ми вже повідомляли, що нині навколо луцької « Волині» дуже напружена ситуація, зважаючи на конфлікт футбольного клубу з губернатором регіону Борисом Клімчуком. Повідомлялося також, що через це команда може навіть не вийти на матч 16-го туру проти київського «Динамо», а інвесторові може набриднути вкладати гроші в клуб . Про це пише http://www.footboom.com.

Як вдалося дізнатися FootBoom.com з власних джерел, ситуація у «Волині» ще більше погіршилася. Головний інвестор команди знову припинив фінансування клубу, і тепер повторюється ситуація, що склалася навесні. Головним інвестором поставлена ​​умова, згідно з якою для того, щоб знову було відновлено виділення коштів, повинна повністю бути полагоджена ситуація з екс -президентом клубу Василем Столяром і повинен бути наведений порядок з місцевою федерацією футболу .

Мовчить щодо даної ситуації ФФУ, яка ще 21 жовтня одержила листа з проханням про допомогу, адже над клубом знову нависла загроза ліквідації. На завтра у Луцьку запланований мітинг біля будівлі обласної адміністрації.

Зате є і позитивні новини - матч з київським «Динамо» точно відбудеться. Віталій Кварцяний вже зверстав план підготовки до майбутнього матчу і всерйоз налаштований, щоб перемогти київський клуб . Із завтрашнього дня надійдуть у продаж і квитки на матч проти киян.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ