Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Матвіїшин: Шкода лише, що за Гудзяка в Винниках був розкрадений бюджет і продані землі

Відставка Теодора Гудзяка з посади мера Винник назрівала з самого початку його каденції. Таку думку в коментарі „Гал-info” повідомив депутат Винниківської міської ради Олег Матвіїшин, кажучи, що зараз депутати розпочали обговорення питання наступника Гудзяка.
„Відставка Теодора Гудзяка назрівала з самого початку його каденції. Екс-меру неодноразово пропонували зібрати круглий стіл за участю депутатського корпусу, підприємців Винник, але він уникав цього, – каже Матвіїшин. – Це напевне тому, що він ніколи самостійно не думав і не приймав рішення. Він завжди слухав своє оточення: керівника „Колібрі” і „Красна” Івана Верховика, куди відмивалися бюджетні кошти, свого зятя Беня, який все в Винниках перекручував догори ногами, щоби ситуація була на його користь. І цю команду не цікавила ситуація в Винниках. Ані стан доріг, ані вивіз сміття, ані те, в яких умовах працюють бізнесмени”.
За словами Матвіїшина, Гудзяк жодного разу він не зібрав підприємців з метою покращення надходження коштів у бюджет.
„Теодор Гудзяк тільки створював ситуацію, яка підходила для його власної кишені. І тому в Винниках виникала конфліктна ситуація, – каже Матвіїшин. – До мене підходили депутати, які сьогодні голосували за відставку мера і говорили: Олег Романович, бери ситуацію в руки. Я дав Гудзяку пропрацювати півтора року, щоб мешканці Винник не говорили, що людина взялася щось зробити, а я не дав. І за цих майже два роки діяльності Гудзяка шкода лише, що було розкрадено бюджет і продано землі”.
Як повідомив Матвіїшин, оскільки за два роки у Винниках нічого не зробилося, тепер у місті панує занепад. „Я вважаю, що здоровий глузд переміг. Хочу подякувати Гудязку за те, що об’єднав винниківську громаду й депутатський корпус”, – каже Матвіїшин, запевняючи що на сьогодні серед депутатів немає жодних непорозумінь і незабаром відбудеться круглий стіл, на якому буде обговорено ймовірні кандидатури мера та його заступників.
Нагадаємо, учора на сесії Винниківської міської ради депутати таємним голосування висловили недовіру міському голові Винник Теодору Гудзяку. За це проголосувало 27 депутатів із присутніх у залі 34.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ