Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Майдан готується зустріти Новий рік

Активісти Євромайдану обіцяють відсвяткувати Новий рік з вертепом і шампанським. Розважати публіку розпочнуть уже о двадцять першій годині.

Найімовірніше, розігрівати людей розпочне співачка Марічка Бурмака. Протягом ночі на сцену вийде близько двадцяти рок-гуртів.

О двадцять другій відбудеться зірковий вертеп. Його автор, Сашко Лірник, уже закінчив сценарій. За його словами, це не буде політичний памфлет, однак дух Євромайдану він спробував передати.

Взяти участь у верпеті захотіли вже близько 20 охочих. Олександр Положинський, лідер гурту "Тартак", наприклад, випало грати в ньому "тітушку".

Раніше координатори Майдану заявили, що усі протестувальники і кияни, що будуть святкувати в центрі, отримають безалкогольне шампанське та солодощі, а на Різдво - традиційні дванадцять страв, зокрема кутю та калачі.

Також на Майдані готуються до великого новорічного феєрверку.

Крім того, на Майдані планують встановити світовий рекорд: за 10 хвилин до Нового Року усі присутні на Майдані одночасно хором виконають Гімн України.

На Майдані знаходитимуться експерти і фахівці, які зафіксують цей результат. Офіційну заявку на реєстрацію рекорду у Книзі Рекордів Гіннеса вже подано.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ