Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Майдан може народити нову партію – Безсмертний

З протестного руху Майдану може народитися нова політична партія. Про це заявив представник Громадянської Ініціативи «Третя Українська Республіка» Роман Безсмертний.

«Зараз ми бачимо, як Майдан трансформується в загальнонаціональну громадську організацію. Хоча, на мою думку, можна було б йти ще далі та вести мову про організацію партійної структури та її розбудову по всій Україні. Яка в перспективі мала б призвести до повного паралічу влади», - зазначив він.

На думку Безсмертного, мета процесу «розширення Майдану» буде повністю залежати від лідерів опозиції.

«Опозиційні лідери мають продемонструвати свою здатність співпрацювати з громадськістю, чути її та реагувати на всі виклики. Якщо цього не буде – Майдан народить нових політиків і нові партії. Власне, представники громадськості вже є суб’єктами великої політики, бо основна ідея Майдану - становлення громадянського суспільства, його битва проти нинішньої влади за нормальне, справедливе життя. Серед протестувальників є багато таких, які не є прихильниками тієї чи іншої політичної сили. Якщо люди не побачать чіткої організаційної структури, зрозумілого плану дій від опозиції, вони будуть об’єднуватися навколо своїх лідерів», - зазначив він.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ