Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Майдан ухвалив рішення про вихід з переговорного процесу

На Майдані Незалежності учасники Євромайдану та лідери опозиції ухвалили рішення про вихід з переговорного процесу з владою та розширення території Майдану до вул. Ольгінської.

Про це за загальним рішенням заявили Арсеній Яценюк та Олег Тягнибок. 

Спілкуючись з Євромайданом, Тягнибок розповів, на які кроки готова влада, якщо мітингарі підуть на перемир'я

"Відповідно якщо не погоджуємось, репресії з боку влади продовжуються. Яке рішення ухвалюємо?", -  спитав Тягнибок у присутніх на Майдані та попросив проголосувати.

Майдан проголосував за те, щоб вийти з переговорного процесу, що "кожен взяв на себе відповідальність за те, що активно продовжить боротьбу, але наші побратими лишаються в ув'язненні".

"Ми йдемо на подальшу боротьбу, але за умови, що це є дисципліна, виконання наказів і єдине військо", - поставив умову Тягнибок, з якою Майдан також погодився.

У свою чергу лідер фракції Батьківщина Арсеній Яценюк проголосив Грушевського територією Майдану.

"Звертаюсь до Андрія Парубія розширити територію Майдану по вулиці Інститутській до Ольжича (мається на увазі вул.Ольгинська поблизу ст.м.Хрещатик)", - наголосив Яценюк.

Разом з тим Яценюк також закликав Майдан до дисципліни.

"Ніхто не робить ніяких кроків крім тих, які погоджені.  Ми проводимо далі переговори, щоб добитися реального результату, а не того, щоб нам пообіцяли і не виконали", - заявив Яценюк.

"Звертаюсь до кожного: виключно мирний протест. Тримаємо оборону, і ні кроку назад. Дисципліна, порядок і відповідальність", - закликав Яценюк.

pravda.com.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ