Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Майже 200 інформаційних щитів для рекламних оголошень встановили цього року у Львові

Цього року для розміщення рекламних оголошень у місті встановлено 190 рекламних щитів - повідомляє прес-служба Львівської міської ради. Інформаційні щити встановлено на території кожного ЛКП і за їхній стан відповідають працівники підприємств. Встановлення нових інформаційних площин дало змогу розміщувати афіші та плакати на цих щитах, а не у недозволених місцях.
У Галицькій районній адміністрації для боротьби з несанксіоновано розміщеними оголошеннями навіть напрацювали свій механізм. «Щосереди зранку під час обходу району ми перевіряємо наявність оголошення на будинках, стовпах, і відповідно працівники ЛКП їх знімають. Також скеровуємо ці оголошення у КП «Адміністративно-технічне управління» для вжиття відповідних заходів. Крім того, ми телефонуємо тим, хто розклеює оголошення і просимо розміщувати у рекламу дозволених місцях; а також запрошуємо їх на штаб по благоустрою, який засідає щоп’ятниці», – каже голова Галицької районної адміністрації Ірина Маруняк.
КП «Адміністративно-технічне управління» закупило програму «голосовий інформатор», яка вже дала позитивні результати. Інженери управління знімають неправомірно розклеєні оголошення, вводять зазначений номер телефону у програму, яка періодично додзвонюється до порушника і закликає ліквідувати правопорушення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ