Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Майже 50 підприємців на Дні зайнятості у Львові

Майже 50 представників підприємств Львівської області шукають на 17 ярмарку вакансій потенційних працівників. Про це повідомив директор Львівського обласного центру зайнятості Михайло Хміль.

У рамках Днів зайнятості проводяться 17 ярмарок кар’єри для молоді, день відкритих дверей навчальних закладів, Інформаційний форум для працедавців, презентація послуг служби зайнятості. Все це відбувається Львівському Палаці мистецтв

Також на ярмарок вакансій приїхали гості із Закарпаття – компанія «Джейбіл» і ЗАТ «Берегівський радіозавод».

Серед популярних професій: інженери, технологи, ювеліри, спеціалісти банківської справи та інформаційних технологій, фахівці машинобудування та радіотехнічної галузі.

Також на ярмарку вакансій розміщену інформацію про всі навчальні заклади Львівщини. Отож абітурієнти можуть одночасно ознайомитися із навчальним закладом, який оберуть, і працедавцями.

Для працедавців проводитимуть семінари. Відвідувачі можуть ознайомитися із комплексом соціальних послуг, які пропонує служба зайнятості.

Як зазначив голова правління ПАТ «Плюс Банк» Андрій Рязанцев, планують набрати 150 людей впродовж цього року. За словами генерального директора ТзОВ «ЛАЗ» Ігоря Малеця, до липня 2011 року кількість працівників планують збільшити із 1300 до 2000.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ