Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Майже 70% опитаних мешканців Львівської області в тій чи іншій мірі схвалюють розвиток приватного підприємництва в Україні

Змінилося ставлення жителів області і до найбільш прийнятної для України економічної системи. Так, на даний момент, трохи більш як чверть респондентів (27,7%) говорять про потребу дати певну свободу підприємництву, дещо менше - 25,8% - говорять про відновлення державного управління економікою, а 28,7% – за рівні можливості державного управління економікою та розвитку підприємництва. Про це сьогодні на прес-конференції у Львові повідомив директор Центру «Соціоінформ» Олексій Антипович.
За його словами, у порівнянні з опитуванням, що було проведене у 2001 році – на 5% зросла кількість респондентів, які відстоюють відновлення державного управління економікою, на 7% зменшилась кількість прихильників рівних умов для державного управління та для підприємництва і на 1,6% зменшилась кількість прихильників надання свободи підприємництву.
Також варто зазначити, що майже 70% опитаних мешканців Львівської області в тій чи іншій мірі схвалюють розвиток приватного підприємництва в Україні. Щоправда, за останні чотири роки на 8,2% зменшилась кількість респондентів, які схвалюють розвиток приватного підприємництва, натомість на 6,1% зросла кількість противників цього.
Соціологічне опитування проведено Центром «Соціоінформ» із 8 по 18 жовтня цього року. Методом інтерв’ю було опитано 1 200 респондентів, які репрезентують доросле населення області. Помилка репрезентативності становить +/- 3%. Опитання проведено на замовлення Львівської обласної ради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ