Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Майже півтори сотні волонтерів працюватимуть гідами

В історичній волонтерській групі, що діятиме в рамках відзначення 750-річчя Львова, працюватиме 149 молодих людей. 30 вересня та 31 жовтня вони тимчасово виконуватимуть роботу гідів у найвизначніших історичних точках нашого міста. Про це під час сьогоднішньої прес-конференції розповів керівник історичної групи волонтерів Ігор Осідач.

 Взяти участь у роботі історичної групи виявили бажання студенти НУ „Львівська політехніка”, Львівського національного університету імені Івана Франка та Українського Католицького університету та семеро старших за віком людей. Властиво, що у історичній групі самих істориків за освітою, чи тих, хто закінчив курси гіда, є обмаль — відзначив Ігор Осідач.
Натомість специфіка роботи волонтерів-гідів буде у тому, що вони працюватимуть на окремих історичних точках, а не супроводжуватимуть гостей Львова по місту. Історичні групи волонтерів у Львові можна буде зустріти на Площі Ринок, біля Латинської катедри-каплиці Боїмів, біля пам’ятника Адаму Міцкевичу, на проспекті Шевченка, біля Львівського академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької, біля пам’ятника Шевченку, біля Вірменської церкви, біля Домініканського храму, біля Бернардинсього монастиря, біля Успенського храму, біля ЛНУ імені Івана Франка, біля Церкви Святого Юра,  біля музею Русалки Дністрової та Палацу Потоцьких.      

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ