Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Медведчук каже, що не будує паркан біля дитячого санаторію

Лідер громадського руху "Український вибір" Віктор Медведчук заперечує свою причетність до будівництва паркану, що ізолює санаторій ім. Боброва від моря.

"Заявляю, що ця інформація є цинічною брехнею, яка не має нічого спільного з дійсністю; та частиною масштабної кампанії з дискредитації мене", - цитує Медведечука сайт "Українського вибору".

На сайті опубліковано також заяву про спростування недостовірної інформації, надіслану представником Медведчука газеті "Дзеркало тижня", яка в суботу опублікувала відповідну статтю.

У своїй заяві представник Медведчука вимагає від газети спростування інформації про те, що Медведчук побудував на території комплексу, який належить на праві власності ТОВ "Інвестиційна компанія "Спорт-Тур", належну йому будівлю або Медведчук взагалі є власником будівлі на земельній ділянці, яка межує з землями санаторію імені Боброва в Алупці.

Також вимагається спростувати те, що Медведчук "забрав" пляжну територію санаторію імені Баранова й намагається "прирізати" додаткову прибережну землю.

Крім того, видання має спростувати інформацію, що Медведчук має стосунок до будівництва паркану, яким перекривається доступ хворих дітей санаторію імені Боброва в Алупці до моря.

"На випадок судового способу вирішення питання" представник Медведчука також вимагає від видання надати інформацію про автора статті – прізвище, ім’я, по-батькові, адресу та поштовий індекс місця проживання або перебування, засоби зв’язку.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ