Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Медведчук не претендує на посаду глави адміністрації президента

Лідер громадського руху "Український вибір" Віктор Медведчук не претендує на якусь державну посаду, у тому числі посаду глави адміністрації президента.

"Домисли про моє можливе призначення на якусь державну посаду, якими спекулюють останнім часом ЗМІ - не мають нічого спільного з дійсністю", - написав він на своїй сторінці у Фейсбуці в суботу.

Політик запевнив, що давно призначив себе на іншу посаду - "посада відповідального і законослухняного громадянина, людини, яка робить все для того, щоб влада залежала від простих українців і виконувала їх волю".

"А це неможливо без побудови активного громадянського суспільства, потужних громадських організацій, таких як "Український вибір", - упевнений Медведчук.

Директор Київського центру політичних досліджень і конфліктології Михайло Погребинський також повідомив, що Медведчук не претендує на вакантну посаду глави адміністрації президента.

"Сьогодні зустрічався з Медведчуком. Запитав, чи очолить він адміністрацію президента? Медведчук сказав, що не лише цю, а й будь-яку іншу посаду при цій владі він займати не буде", - сказав М.погребинський в ефірі телеканалу "112 Україна".

Як повідомлялося, 17 січня Сергій Льовочкін звільнений з посади глави адміністрації президента України.

DT.UA

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ