Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Медведєв покатав Януковича на раритетній «Побєді»

Президент України Віктор Янукович, який сьогодні перебуває у Москві, зустрівся у державній резиденції «Горки» з Президентом Російської Федерації Дмитром Медведєвим, – повідомила прес-служба Президента України Віктора Януковича

 

Президент Росії зустрів Віктора Януковича на ганку резиденції, після чого президенти двох країн пройшли до розташованої неподалік каплиці, де поставили свічки з нагоди Великодня.

 

Президент України прийняв пропозицію Дмитра Медведєва здійснити коротку прогулянку територією резиденції на раритетному автомобілі «Побєда», власником якого є Президент РФ. Дмитро Медведєв сам сів за кермо авто.

 

Слід згадати, що під час офіційного візиту до Москви Віктор Янукович і Дмитро Медведєв знайшли кілька хвилин, аби поговорити про своє спільне захоплення автоспортом. Саме тоді російський президент сказав, що обов’язково покаже українському колезі свою красуню «Побєду». І ось така нагода випала.

 

Після автомобільної прогулянки відбулася двостороння зустріч, у ході якої Віктор Янукович і Дмитро Медведєв обговорили перспективи українсько-російського співробітництва.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ