Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Медикам Львова зарплату виплачують вчасно – Володимир Зуб

Проблема з несвоєчасною виплатою зарплат лікарям, зокрема молодшому медичному персоналу, торкнулася Львова. Як стало відомо з джерел „Гал-info”, в одній з сихівських поліклінік працівникам молодшого медичного персоналу не виплатили зарплату за грудень.
З приводу повідомлень, що надходять з деяких регіонів України у Міністерство охорони здоров’я України, щодо несвоєчасної виплати зарплат лікарям та молодшому медичному персоналу, МОЗ запевняє, що кошти, передбачені Державним бюджетом на 2008 рік, перераховані до місцевих бюджетів в повному обсязі – повідомляє прес-служба МОЗ.
У коментарі „Гал-info” начальник управління охорони здоров’я ЛМР Володимир Зуб зазначив, що усі медпрацівники у Львові отримали зарплату за грудень своєчасно.
„Медпрацівники могли скаржитися на несвоєчасну виплату через те, що кожного року у кінці грудня, як правило, здійснювали повну оплату праці, а цього року, у зв’язку з кризою, виплатили аванс, 30% зарплати і матеріальну допомогу, а на початку січня повністю зарплату, - зазначив Зуб і зауважив, що Львів одне з небагатьох міст України, яке виплатило матеріальну допомогу за рахунок економії фонду заробітньої плати.
За його словами, матеріальна допомога була різною в усіх медичних установах Львова – від 10% від окладу до суми повного окладу, або фіксована сума.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ