Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Медики шукають, куди можна було б перенести дитяче протитуберкульозне відділення на час капітального ремонту приміщення

Розглядається кілька варіантів, куди можна було б перенести дитяче протитуберкульозне відділення на час капітального ремонту приміщення медзакладу на вул. Замарстинівській, 274, — повідомив «Гал-info» начальник управління охорони здоров’я Львівської міської ради Володимир Зуб. Однак, за його словами, зважаючи на те, що туберкульоз — це інфекційне захворювання, приміщення під таку лікарню потребує погодження із санепідемстанцією, поки що ж жоден із варіантів СЕС не погодила.
 «Є багато варіантів. Зокрема, можна було б тимчасово перевести хворих в обласний спеціалізований тубдиспансер, але він і так переповнений, адже у Львівській області є офіційно зареєстрована епідемія туберкульозу. Крім цього, як варіанти розглядаються міжрайонні тубдиспансери, а також зовсім вільні приміщення. Проте зараз про це говорити зарано. Якщо ми однозначно впевнимося, що гроші на капітальний ремонт дитячого протитуберкульозного відділення виділять, ми вирішимо проблему із приміщенням. Дуже добре було б почати ремонт вже у квітні-травні 2007 року, адже на літо в медзакладі є зазвичай найменше хворих», — наголосив Володимир Зуб.
 Нагадаємо, як заявив сьогодні, 11 жовтня, під час об’їзду дитячого протитуберкульозного відділення міський голова Андрій Садовий у міському бюджеті на 2007 рік закладатимуть кошти на капітальний ремонт цього медичного закладу. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ