Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

Медики вийшли на протест у Луцьку: пологовий перетворюють на шпиталь для хворих на COVID

Фото Суспільне Волинь
Фото Суспільне Волинь
Фото Суспільне Волинь
Фото Суспільне Волинь
Фото Суспільне Волинь
Фото Суспільне Волинь
1/3
Біля приміщення Луцької міської ради зібралися працівники пологового будинку. Медики просять не перетворювати родильні відділення у шпиталь для хворих на коронавірусну інфекцію.

Про це повідомляє Суспільне Волинь.

Близько пів сотні працівників Луцького пологового будинку вимагають у міської влади пояснень, щодо подальшої долі медзакладу. На знак протесту лікарі перекрили дорогу.

На мітинг медики принесли плакати із гаслами та закликами не розміщувати недужих на коронавірус в пологовому будинку.

В міській раді з 09:00 триває бюджетна комісія. Під час засідання депутати обговорювали також питання перепрофілювання пологового будинку у Луцьку.

Станом на 10:00 до медиків з міськради ніхто не вийшов. Працівники пологового будинку перекрили дорогу біля Луцькради. Медики безперервно ходять пішохідним переходом. Щодесять хвилин пропускають автівки, але у центральній частині міста вже утворилися затори.

Наразі відомо, що під час обговорення ситуації з перепрофілюванням пологового будинку в шпиталь для лікування коронавірусної інфекції, депутати підтримали попереднє рішення міської влади.

Нагадаємо, минулого тижня у Луцький пологовий будинок завезли 250 ліжок. Медикам тоді пояснили - це ліжкомісця для недужих на COVID-19. Пологові відділення мають переїхати у гінекологічне, а на їх базі створять шпиталь для лікування хворих на коронавірус волинян. Лікарі виступили проти такого рішення влади.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ