Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Мегаподія осені – "Лісапетний Батальйон" у Львові з новою ювілейною програмою

2 жовтня у Львівському цирку (19:30), 3 жовтня (17:00, 19:30) та 4 жовтня (19:30) у кінотеатрі ім. О. Довженка. Мегаподія осені – Лісапетний Батальйон» у Львові з новою ювілейною програмою «Найкраще за 25 років»

Справжнім зіркам не потрібні червоні доріжки, щоби сяяти. 

На численні прохання глядачів Наталія Фаліон та гурт «Лісапетний Батальйон» – знову у Львові.

Позитивні емоції принесуть свято куди завгодно, ще й запалять його гумором, нанесуть потужний удар суцільного позитиву. 

До вашої уваги народне камеді-шоу від Наталії Фаліон, дві години сміхотерапії від гурту «Лісапетний Батальйон», нові пісні та улюблені хіти, подарунки для глядачів.

Справжні зірки з народу та просто прикольні жіночки, підтримують суспільство хорошим, веселим словом і запальною музикою, а як відомо, вони це роблять найкраще в Україні, адже у 2013 році підтвердили звання найталановитіших у шоу «Україна має талант».

У 2017 році гурт святкує 25 років – Лісапет мчить і спинятися не планує! 

І тепер, куди б не поїхали, за ними тягнеться слава «важкої артилерії» українського гумору. Невпинні енерджайзери, ці улюблениці публіки спочатку закличуть «Давай, баби, давай!» – і рвонуть в кожне найменше містечко з концертами чи то у крутих залах, чи в сільських клубах. Потім гонорово заявлять: «Хелоу, Європа!» – і їх вже приймають в Канаді (Торонто), Іспанії (Малага, Барселона, Мадрид), Польщі, Білорусі, Італії (Венеція).

Гурт постійно бере участь у концертах на підтримку армії, Невтомні «баби» їздять виступати , перед воїнами в зоні АТО, бо знають, що країна тримається на патріотах і позитиві. 
Тому «Лісапетний батальйон» успішно дає бій смуткові, нещадно знищує негатив, розвіює хмарний настрій і завозить гуманітарну допомогу у вигляді посмішок.

А головне – їхній позитив не має терміну придатності !!!

Тому приходьте самі та приводте друзів, смійтесь, веселіться – не пожалкуєте!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ