Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Мехсклозавод передав гуртожиток на вулиці Шевченка, 66 у комунальну власність міста

Під час засідання спостережної ради ВАТ „Львівський мехсклозавод” прийнято рішення про передачу гуртожитку на вулиці Шевченка, 66 у комунальну власність Львова. Про це „Гал-info” повідомив начальник управління промисловості та розвитку інфраструктури Львівської ОДА Ростислав Сорока.
За його словами, напередодні цього відбулася зустріч голови Львівської ОДА Петра Олійника з головою спостережної ради „Мехсклозаводу” Володимиром Тєрьошиним та головою правління заводу Романом Черхавим, під час якої було досягнуто домовленостей про передачу гуртожитку у власність міста.
Конфлікт навколо гуртожитку тривав не один рік. Зокрема, навесні 2005 року мешканці звернулися за допомогою до ГО „Самопоміч, а 7 квітня 2005 року на будинку № 66 на вулиці Шевченка з’явилося оголошення про те, що „з 1.09.2005 буде проводиться ремонт приміщень гуртожитку. Мешканцям бути готовими до відселення. Адміністрація”. Перед тим гуртожиток перебував під заставою у податковій. Також у гуртожитку вчасно не почався опалювальний сезон, а мешканці неодноразово вимагали від ВАТ „Львівський мехсклозавод” його передачі у власність міста.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ