Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Мені не довелося готувати нову передвиборну програму, оскільки нереалізованими залишаються „10 кроків назустріч людям”, які обіцяв втілити в життя Віктор Ющенко, – Олександр Зінченко

Лідер Партії патріотичних сил України Олександр Зінченко переконаний, що подобається виборцям, оскільки його списки чесні та професійні і він пропонує не гасла, а конкретні кроки.
„Перша п’ятірка мого списку – це люди, це мої товариші і колеги, з якими я працював довгий час, а не познайомився під час передвиборної кампанії. Це відомі Україні люди, які роблять конкретні речі і результати діяльності яких є явними, а не піарними, ми всюди говоримо про конкретні речі”, —наголосив Олександр Зінченко. На його думку, саме це є передумовою успішної передвиборної кампанії, оскільки „стрічки сьогодні не працюють, вони працювали у 2004 році”. 
Щодо своєї передвиборної програми, Олександр Зінченко також зазначив, що йому не довелося вигадувати нової програми, оскільки нереалізованими залишаються „10 кроків назустріч людям”, які обіцяв втілити в життя мільйонному Майдану Віктор Ющенко.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ