Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Мені нічого не відомо про можливий торг Тарасюка – Микола Горинь

«Мені взагалі нічого не відомо про можливий торг Бориса Тарасюка за своє крісло міністра закордонних справ і про те, що буцімто в разі його звільнення 13 рухівців вийдуть зі складу «Нашої України», – про це в коментарі «Гал-info» повідомив заступник голови Львівської обласної ради Микола Горинь.
«До речі, такі рішення можуть прийматись тільки після того, як прийме рішення центральний провід Народного руху України. Водночас це питання мало би розглядатись на з‘їзді НРУ, оскільки саме з‘їзд приймав рішення про входження в коаліцію і про входження в єдиний виборчий блок. Водночас постає питання: кому ставити таку умову. В цій інформації так багато суперечностей, що її важко прокоментувати, однак я вважаю, що вона не відповідає дійсності», – зазначив Микола Горинь.
Нагадаємо, що у кулуарах Верховної Ради ходить інформація про те, що Борис Тарасюк виторговує для себе крісло міністра закордонних справ. Буцімто, якщо його не залишать на посаді міністра закордонних справ, то 13 рухівців вийдуть з фракції „Нашої України”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ