Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Мер Львова Андрій Садовий має надійний „дах” — Олега Березюка

«Мер Львова Андрій Садовий виконує свої передвиборчі обіцянки. Вітчизняні та закордонні інвестори вклали в економіку міста 1 млрд 312 млн доларів США», — зазначив сьогодні під час засідання Львівського прес-клубу реформ директор департаменту адміністрації міського голови Львова Олег Березюк, фактично спростувавши отримані результати щодо виконання обіцянок очільником Львова.
Також великий позитив роботи Андрія Садового, на переконання Березюка, є запровадження у місті евакуаторів. «Перед львівськими евакуаторами всі рівні. Прокуратура забороняє ці евакуатори, але перед ним всі рівні. Це великий позитив», — зазначив Березюк.
Він також зазначив, що темпи росту капітальних інвестицій з 2006 по 2007 зросли на 78 %, у цифрах це приблизно 1 мільярд 300 мільйонів гривень, а у 2007 році іноземних інвестицій було залучено 284 мільйони американських доларів. «Динаміка інвестицій, які були до 2006 року, – падала, а з 2006 року почала зростати. Інвестиційна складова нашого міста розігрівається», — резюмував Березюк.  .
Він також зазначив, що боротьба із азартними автоматами є «принциповим питанням міського голови». «Тепер на вулицях міста, на ринках, на автобусних стоянках немає гральних автоматів. І це досягнення Андрія Садового», — зазначив він.
На прохання журналістів охарактеризувати діяльність Андрія Садового на посаді мера Львова, він відповів так: «Андрій Садовий є добрим мером».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ