Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Мер Львова готуватиме пропозиції щодо змін до державного бюджету України на 2008 рік

Міський голова Львова Андрій Садовий разом з мерами ще чотирьох українських міст увійшов до робочої групи Асоціації міст України та громад, яка спільно з Міністерством фінансів України розроблятиме пропозиції щодо змін до Закону «Про державний бюджет України на 2008 рік». Про це „Гал-іnfo” повідомила прес-служба ЛМР.
Таке рішення було ухвалене під час засідання правління Асоціації в Дніпропетровську за участю прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко. Мери українських міст наголосили керівнику уряду на гострій необхідності внести ряд змін до бюджету.
Робоча група Асоціації міст України вважає необхідністю забезпечити додаткове фінансування програм у галузі освіти, охорони здоров’я та культури. Також планують забезпечити фінансування проектів, пов’язаних з підготовкою до Євро-2012 за рахунок збільшення дохідної частини місцевих бюджетів (50 відсотків зібраних коштів з податку на прибуток підприємств пропонується залишати у містах). Хочуть полегшити процедуру отримання державних субвенцій для міських проектів, забезпечити поділ коштів з перевиконання планів на збір податків між державою та містами в пропорції 50 на 50.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ