Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мер Львова привітав римо-католицьку громаду міста з Воскресінням

Вчора в Катедральному Соборі відбулась Св. Меса Великоднього надвечір’я (Великодньої вігілії). До спільної молитви долучився міський голова Львова Андрій Садовий з дружиною Катериною. Мер привітав римо-католицьку громаду міста зі святом Христового Воскресіння та побажав миру і Божої ласки.

Вчора у Латинському Катедральному Соборі (парафія Внебовзяття Пресвятої Діви Марії, площа Катедральна, 1) відбулась традиційна Св. Меса Великоднього надвечір’я (Великодньої вігілії), яку очолив Архиєпископ і Митрополит Львівський РКЦ Мечислав Мокшицький. Розпочалась спільна молитва з освячення вогню. До спільної молитви також долучився міський голова Львова Андрій Садовий, який привітав римо-католицьку спільноту м. Львова з Воскресінням Христовим та побажав миру, затишку і Божої опіки. До спільної молитви долучилась також дружина міського голови Катерина Кіт-Садова.

«Яким би не був темний час, завжди прийде світанок. Воскресінням Христа Бог показує свою велику любов до кожного з нас. Ідучи своєю дорогою, часто ми маємо біль, ми бачимо несправедливість, різні спокуси, але якщо з нами Бог, то завжди буде любов, завжди буде Воскресіння. Якою би не була ця дорога і що  у нас не було б на серці, Бог завжди просить нас, щоб ми були милосердними, щоб ми були добрими християнами. Тут між нами панує особлива атмосфера, ми відкрили свої серця, наповнили їх великою любов’ю. Маю прохання: виходячи з храму, ідучи додому, спілкуючись з рідними, тримаймо цю любов, ділімось любов’ю, не забуваймо про тих, кому важче. Ми мусимо їм допомогти, ми мусимо бути людьми і Божими дітьми. Бажаю багато любові і багато добра», - сказав Андрій Садовий, міський голова Львова.

«Дякую всім за спільну молитву. Бажаю усім тут присутнім і вашим родинам благословенного і радісного переживання пасхальних дань. Нехай воскреслий Христос зміцнить нашу віру, укріпить надію, примножить любов та щедро обдарує благодаттю», - сказав Мечислав Мокшицький, Архиєпископ і Митрополит Львівський РКЦ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ