Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Мер Львова зустрівся з Крістіаном Даніельссоном

Сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий зустрівся з Генеральним директором Європейської комісії з питань європейської політики сусідства та переговорів щодо розширення ЄС Крістіаном Даніельссоном, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Під час зустрічі обговорили загальну політичну та економічну ситуацію в Україні і у Львові, загальнонаціональну ситуацію, співпрацю в реалізації різних спільних проектів, підтримку міст в Україні, розвиток інновацій та пілотних проектів у галузі освіти у Львові.

Після короткої ранкової зустрічі відбулась прогулянка центром міста Львова.

Нагадаємо, візит до Львова Крістіана Даніельссона, Генерального директор Європейської комісії з питань європейської політики сусідства та переговорів щодо розширення, пов’язаний з нещодавнім відкриттям Центру адміністративних послуг у Тростянці (Львівська область) за підтримки ЄС. Також в межах візиту передбачено відвідини місцевого підприємства, яке отримало фінансування в рамках програми від EU4Business, та зустрічі з переможцем грантів EU Horizon 2020 – дослідницького проекту, координованого НУ «Львівська Політехніка».

Делегація у Львові перебуває у складі: Крістіан Даніельссон, Генеральний директор Європейської комісії з питань європейської політики сусідства та переговорів щодо розширення ЄС; Кестутіс Лянчінскас, Голова EUAM в Україні; Петер Вагнер, керівник Групи підтримки України; Беренд де Гроот, керівник програм співробітництва у Представництві ЄС в Україні.

Довідка

Крістіан Даніельссон здобув освіту у Стокгольмській школі економіки, Ділове адміністрування та економіка.

Професійний досвід:

У жовтні 2013 року Крістіан Даніельссон був призначений Генеральним директором Європейської комісії з питань розширення у Брюсселі.

Пан Даніельссон керував Генеральним департаментом у рамках переговорів щодо добросусідства та розширення.

У рамках зобов'язання Комісії щодо прозорості генеральний директор публікує інформацію про зустрічі, проведені з організаціями або приватними особами.

2011-2013 роки – заступник Генерального секретаря, Генеральний секретаріат.

Голова Директорату F (Відносини з Європейською Радою / Радою, Міжнародні відносини та координація G8 / G20), Директорат G (Відносини з Європейським Парламентом, Комітетами) та Служба протоколу.

2008-2010 рр. – Посол, Постійний представник Швеції в ЄС.

2006-2008 рр. – Директор Директорату B, який відповідав за три країни-кандидати - Хорватія, колишня Югославська Республіка Македонія та Туреччина.

2005-2008 рр. - Керівник відділу, Голова відділу з питань Туреччини.

2002-2005 рр. – Заступник голови Кабінету Міністрів за Віце-президента Ферхойгена.

1999-2002 рр. – Міністр, Постійне представництво Швеції в ЄС.

1995-1999 рр. – Член Кабінету міністрів Аніти Градін.

1992-1995 рр. – Радник, Постійне представництво Швеції в ЄС.

1987-1992 рр. – Перший секретар Міністерства закордонних справ.

1984-1987 рр. – другий секретар, шведська місія в ОЕСР (Організація економічного співробітництва та розвитку).

1982-1984 – другий секретар, посольство Швеції в Анголі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ