Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мер Львова зустрівся з віце-міністром закордонних справ Республіки Польщі

Сьогодні, 25 січня, міський голова Львова Андрій Садовий зустрівся з віце-міністром закордонних справ Республіки Польща п. Катажиною Пелчинською-Наленч, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

З польського боку у зустрічі взяли участь, заступник директора Східного Департаменту МЗС РП Конрад Палік, заступник Посла РП в Україні Даріуш Горчинскі, Генеральний Консул РП у Львові Ярослав Дрозд, Консул РП у Львові Марцін Зєнєвіч. 

Серед інших питань на зустрічі йшлося і про перенесення дерев’яного костелу з Язлівчикау Шевченківський Гай, про Польський Дім та про Костел Св. Марії Магдалини.

Також було обговорено можливість реалізації пілотного проекту між школою №10 з польською мовою викладання та Ягелонським університетом щодо можливості доступу учнів львівської школи до електронної бібліотеки польського вишу. У разі успіху, його можна було б поширити і на інші навчальні заклади. «Це інноваційний, недорогий проект, який може бути реалізований», - зазначила Катажина Пелчинська-Наленч.

Віце-міністр закордонних справ Республіки Польща зазначила, що Львів змінюється. «Місто змінюється, багато будівель відреставровано. Це дуже гарне місто, бажаю, щоб воно квітло», - зазначила Катажина Пелчинська-Наленч.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ