Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мер не може назвати людьми тих, хто пофарбував Януковича

Неповагою до своєї держави, батьківщини і влади назвав донецький міський голова Олександр Лук'янченко дії людей, які залили фарбою рекламні щити із зображенням Президента України Віктора Януковича.

Про це мер сказав на прес-конференції в середу, відповідаючи на запитання кореспондента «Острова».

«Я не думаю, що етично зробили ті люди, якщо їх можна назвати ... які заляпали чорнилом або фарбою портрети президента. Це зневага до своєї держави, своєї батьківщини і влади», - сказав мер.

Нагадаємо, раніше в Києві, Львові, Запоріжжі, Рівненській та Закарпатській областях невідомі закидали фарбою або порвали білборди із зображенням Януковича.

Так само Олександр Лук'янченко відзначив, що в Донецьку якісь політичні сили розвісили листівки з неправдивою інформацією щодо президента Віктора Януковича.

«В Донецьку була зроблена спроба деякими політичними .., не можу назвати їх силами, на окремих знаках дорожнього руху повісити брудні листівки, на яких найчистішої води брехня щодо президента. Ті люди, які це писали, повинні були подивитися в корінь: «Чому так?», - сказав мер.

Як повідомлялося раніше, у ЗМІ з'явилася інформація про те, що якісь ініціативні жителі Донецька розклеїли в Донецьку деяку кількість листівок з закликом звільнити президента Януковича за невиконання ним передвиборчих обіцянок.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ