Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Мер Винник Теодор Гудзяк придумав пояснення своєї відставки – політичне рейдерство

Мер Винник Теодор Гудзяк називає свою відставку політичним рейдерством, подібне якому відбувається у Підберізцях, Лисиничах та Дрогобичі. Про це Гудзяк заявив під час сьогоднішньої прес-конференції у Львові.
„Це політичне рейдерство, метою якого є земля”, – заявив Гудзяк.
Як повідомив Гудзяк, він має юристів і фахівців, які спробують довести неправомірність прийнятого Винниківською міською радою рішення про його відставку. На думку Гудзяка, його відставки домагалися три групи депутатів: зокрема, одна група це опозиція, друга голосувала залежно від того, скільки грошей запропонують, а третю Гудзяк назвав зрадниками і пообіцяв розібратися з ними, зокрема через виключення їх з депутатів. Загалом набралося 27 депутатів, а це більше за необхідні у такому випадку 24 голоси, які й відправили минулого тижня мера Винник у відставку.
За словами Гудзяка, його підтримують 100 відсотків винниківчан, і ціна питання – 18 га землі. „На цій землі ми планували реалізувати цікаві проекти, і тому пропонували бізнесменам цю ділянку”, – каже Гудзяк. Зокрема, за його словами, міська рада планувала звести там очисні споруди, які займають площу 1 га. Водночас, що за інші „цікаві” проекти мали бути реалізовані на цій території, екс-мер Винник не повідомив.
За словами Гудзяка, причиною відставки він бачить зацікавлення землею одного місцевого олігарха, який мав замість очисних споруд звести житловий квартал. Крім того, Теодор Гудзяк звинуватив лідерів БЮТу і СПУ секретаря міськради Олександру Яросевич та Олега Матвіїшина у змові проти нього. Зокрема, й щодо численних перевірок правоохоронних органів які здійснюються зараз у міськраді.
Нагадаємо, мера Винник Теодора Гудзяка відправили у відставку 28 лютого.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ