Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Меркантильні інтереси окремих депутатів „Нашої України” у ЛОР можуть спричинити до виходу іх із між фракційного об’єдання — Олег Мандюк

Голова міжфракційного об’єднання „Наша Україна” у Львівській обласній раді  Олег Мандюк вважає, що цій політичній силі у облраді не вдасться уникнути виходу із її лав окремих партійців, оскільки дехто з них ставить свої меркантильні інтереси вище політичних.
„Меркантильні інтереси окремих депутатів „Нашої України” у ЛОР можуть спричинити до виходу їх з міжфракційного об’єдання” — заявив Олег Мандюк у коментарі „Гал-info”.
У той час голова фракції УНП Олеса Гудима вважає, що значна частина міжфракційного об’єднання „Наша Україна” здасть свої партійні квитки після підписання НУ з Партією регіонів договірних документів у Верховній Раді. Про це він заявив у коментарі „Гал-info” . Натомість голова фрації БЮТ у обраді Ігор Держко переконаний, що депутати тої ж таки Української народної партії  перейдуть у БЮТ, а „Наша Україна” залишиться у меншості в облраді. 
 Варто відзначити, що міський голова Яворова Віталій Домашовець вийшов із Народного союзу „Наша Україна” через те,  що не схвалює окремі кадрові призначення, до яких вдалися нашоукраїнці. Про можливий вихід із НСНУ заявляв і голова облради Мирослав Сеник, коли зазначав, що не буде у партії, яка підтримує лідера Партії Регіонів Віктора Януковича.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ