Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Мешканець Рівного облив дружину сумішшю азотної та сірчаної кислоти

Мешканець села Великі Межиричі Корецького району Рівненської області Віктор облив свою дружину сумішшю азотної та сірчаної кислоти після сварки. Однак постраждала народилася у сорочці. Жінка встигла зреагувати на дії свого «благовірного» і відвернулася. Про це повідомило «Рівне вечірнє» з посиланням на ВЗГ УМВСУ.

42-річна Наталія та Віктор мають трьох дітей. Працювали обоє у місцевій лікарні. У селі про Віктора можна було почути лише схвальні відгуки: мовляв, і чемний, і роботи не цурається. Дехто навіть по-доброму заздрив Наталці, що у неї така хороша родина. Та потім чоловік став пити.

Усе частіше Віктор піднімав руку на дружину, гримав на дітей, яким теж іноді перепадала гірка частка татусевої «любові». Спершу Наталія сама намагалася вплинути на чоловіка, потім звернулася за допомогою до його батьків — шанованих у селі людей, щоб вони вмовили сина лікуватися він невмотивованих сплесків агресії, а коли втратила надію та душевний спокій, узяла речі, дітей та й переїхала жити до своїх тата з мамою, вперше в житті переступивши через себе та страх не підкоритися розгніваному главі сімейства. Було це у березні. Відтоді, здавалося б, Віктор вгамувався, але ненадовго. В один з липневих ранків в Корецький райвідділ надійшло повідомлення про нечуваний випадок у Великих Межиричах

- Виїздом на місце події було встановлено, що близько дев’ятої години ранку на ґрунті ревнощів житель Великомежирицької сільради Віктор вчинив відносно своєї дружини неправомірні дії, — розповідає начальник Корецького РВ УМВС України в Рівненській області Василь Кральковський. — Прийшовши до неї на роботу, він затіяв сварку, після чого жінка втекла до сільради, де, користуючись телефоном, повідомила дільничного інспектора. А невдовзі чоловік облив дружину кислотою та намагався зробити це ж з працівниками сільської ради. На даний час Віктор затриманий. Проводиться дослідча перевірка, і невдовзі буде вирішено питання про порушення кримінальної справи.

42-річний Віктор наразі виправдовує свою поведінку... емоціями та коханням.

- Це відбулося на ґрунті ревнощів, — каже він. — Посварився я з жінкою і тоді, не думаючи, у стані «афекту» хотів на неї «линуть» кислотою, в чому й каюся…

А потерпіла народилася у сорочці. Жінка встигла зреагувати на дії свого «благовірного» - відвернулася.  Вихлюпнута кислота не сильно понівечила її обличчя та тіло. Щоправда, лікарі попередили, що пацієнтка, можливо, матиме проблеми зі слухом.

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ