Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Мешканці Червонограда можуть залишитися під час опалювального сезону без тепла

Мешканці Червонограда можуть залишитися без тепла, якщо Червоноградське теплокомуненерго до початку опалювального сезону не проплатить ДК „Газ України” 3,1 млн грн. Про це „Гал-info”  повідомив представник  прес-центру  НАК „Нафтогаз України”  Віктор Гальчинський.

Натомість міський голова Червонограда Ігор  Чудійович  стверджує, що не збирається повертати борги, які були нарощені з початку року, оскільки тарифи на теплопостачання є економічно необґрунтованими і коштів для погашення цих боргів немає.
„Поки що я нічого не збираюся робити з цією ситуацією. Ми звертаємося до Верховної Ради і до Кабінету Міністрів України про відшкодування різниці між тарифами і економічною вартістю тепла, яка становить  2,2 млн грн, з 3,1млн всього боргу. Те, що з першого жовтня тарифи на тепло піднімуться до економічно обґрунтованих, не рятує ситуації. До того ж населення не готове до такого значного підвищення цін. Держава мусить піти нам назустріч, оскільки не можна всі проблеми скидати на місцеве самоврядування,” - зазначив Ігор Чудійович.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ