Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мешканці гуртожитку знову перекрили рух на вулиці Зеленій

На вулиці Зеленій, 206 за рішенням суду виселяють мешканців з гуртожитку Львівського меблевого комбінату. У знак протесту мешканці гуртожитку перекрили рух по вулиці Зеленій. Про це під час сесії повідомив депутат Львівської облради Петро Колодій.
Сесією Львівської обласної ради було дано доручення тимчасовій комісії, яка займається проблемами гуртожитків вирішити дане питання. Крім того, було прийнято рішення продовжити термін роботи цієї тимчасової комісії до 2008 року. Також сесія ЛОР ухвалила рішення про створення постійного структурного підрозділу, який займатиметься гуртожитками Львова та області. Загалом у гуртожитках області проживає 90 тисяч людей.
Нагадаємо, мешканці гуртожитку на вул. Зеленій, 208 вже вдруге перекривають рух – 30 листопада близько 100 мешканців перекрили рух по вул. Зеленій у районі Заводу фрезерних верстатів. Вони вимагали припинити виселення і переселення жителів гуртожитку, з’ясувати питання щодо будинку в цілому, згідно з актом здачі будинку в експлуатацію встановити номер будинку №206, або залишити незмінним №208 згідно з пропискою, а також зареєструвати дітей, які проживають по вулиці Зеленій, 208. Зокрема, представники мешканців цих гуртожитків звинуватили Андрія Садового у невиконанні своїх обіцянок щодо вирішення питання в цих гуртожитках, а саме мешканці гуртожитків вимагають проведення міжвідомчої комісії з метою обстеження умов проживання і дотримання житлового кодексу в цих гуртожитках, а також вирішення проблеми прописки неповнолітніх дітей в цих гуртожитках. Зокрема, профспілка «Захист праці», яка була створена мешканцями  гуртожитків, зверталася з цих питань вже до Фонду держмайна України, до Верховної Ради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ