Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мешканці Львова мають право відмовитися від послуг ЖЕКів, однак реалізувати це право практично неможливо - ГФЛ

Мешканці Львова мають право відмовитися від послуг ЖЕКів, однак реалізувати це право практично неможливо – про це сьогодні під час прес-конференції повідомив депутат Львівської міської ради, член ГФЛ Теодор Дяків.
За його словами, під час останнього засідання виконкому, до порядку денного був включений пункт про затвердження порядку подання та розгляду заяви мешканцями про визначення переліку послуг з утримання будинку і прибудинкової території, а також пункт про затвердження самої заяви. Однак, ці пункти були зняті з порядку денного: «Шахрайським способом, змінивши порядковий номер пункту, питання були зняті з розгляду» - повідомив Теодор Дяків. Крім цього, каже Теодор Дяків, ЖЕКи розповсюджують інформацію, що мешканці не можуть відмовитися від тих послуг, які вони можуть здійснювати самостійно.
За словами координатора Громадського форуму Львова Олега Мацеха, мешканці мають самостійно заповнювати заяви про визначення переліку послуг з утримання будинку і при будинкової території, і таким чином змусити міську владу затвердити цю заяву і відповідний порядок: «Ми тепер можемо реагувати лише на конкретні випадки, а тому щось робити зможемо лише через підтримку мешканців Львова».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ