Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мешканці Мучної та Ніжинської вже цього тижня матимуть воду цілодобово

Уже цього тижня мешканці вулиць Мучної та Ніжинської матимуть цілодобове водопостачання. Комунальне підприємство „Львівводоканал” спільно з генпідрядником ВАТ „ЛСБМУ-1” завершило роботи з прокладання 2,3 км нового магістрального водогону діаметром 300 мм на вулицях Ніжинська – Мучна. – Б.Котика – Некрасова. Сьогодні робітники завершували приєднання нового водогону діаметром 300 мм до гілки, прокладеної раніше.
Як розповів головний інженер „Львівводоканалу” Володимир Садовий, водогін в цьому районі був замінений через численній прориви. Загалом же, аби розширити графік подачі води у весь Личаківський район, потрібно провести реконструкцію водозабору у Плугові Золочівського району, звідки вода подається в Личаківський район Львова. 
Роботи виконуються за кошти кредиту Світового Банку.
Загалом, у 2005 р. лише 27% львів’ян отримували воду цілодобово, ще 48% - 16 год. і чверть - 6 год. Зараз 32% споживачів мають воду цілодобово, 53% отримують її за розширеним графіком і до 15% скоротилася кількість львів’ян, які отримують воду 6 годин на добу. До кінця року за скороченим графіком воду отримуватимуть лише 8% споживачів, а 60% жителів Львова матиме 16 годинне водопостачання.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ