Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Мешканці Рясне-2 поскаржилися комунальникам на неякісне водопостачання, освітлення вулиць та транспортне забезпечення

Сьогодні, 12 грудня, представники Львівської міської ради провели зустріч з мешканцями мікрорайону Рясне-2 в школі на вул. Величковського, 58. На зустріч з мешканцями прийшли представники „Львівводоканалу”, директор ЛКП „Залізничтеплоенерго” Василь Терех, в. о. голови Шевченківської РА Богдан Гапало, в. о. начальника ЖКГ ЛМР Марія Желіско, начальник інженерного господарства Іван Онисковець, начальник Шевченківського райвідділу ЛМУ МВСУ у Львівській області полковник міліції Степан Комар.
Основні питання, що порушувалися на зустрічі мешканцями району, були питання освітлення вулиць, неякісне водопостачання, недотримання санітарних норм у складі води (велика кількість іржі). Також порушували питання транспортного забезпечення Рясне-2, зокрема те, що у вечірні години маршрутні таксі не дотримуються графіку, і з 21-ї години практично неможливо виїхати з масиву. З приводу транспортного забезпечення Богдан Гапало пообіцяв створити робочу групу в тижневий термін, яка візьме на контроль це питання і каратиме недобросовісних водіїв.
На зустрічі дуже емоційно обговорювалося питання каналізації і водопостачання в ракурсі несправних інженерних мереж, на що начальник інженерного господарства Онисковець зазначив, що Рясне-2 і Лисиничі – це два найгірші масиви в місті в плані інженерних мереж і що управління інженерного господарства навіть не має наочного плану цих мереж, оскільки ці масиви – це переважно відомче житло. Як він зазначив, усі ці проблеми вирішуватимуться поступово. „Ми вже побудували нову котельню в Рясне-2, зараз робимо заміну основної тепломережі, а пізніше будемо робити всю систему”, - зазначив Онисковець.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ