Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мешканці Рясного-1 не дадуть збувати сміттєпереобний завод

Учора, 20 грудня, у Львові мешканці Рясного-1 перекрили дорогу на знак протесту проти сміттєсортувального комплексу на території колишнього заводу «Сільмаш».Про це написав IA ZIK

"Сьогодні ввечері близько сотні мешканців львівського мікрорайону Рясне-1 вийшли вул. Шевченка, щоб перекрити дорогу. Вони безперервно ходять по пішохідному переходу, протестуючи таким чином проти зведення сміттєпереробного сортувального пресувального комплексу, який хочуть збудувати поблизу їхніх домівок.

Активісти заявили кореспонденту, що без їхнього відома на територію «Сільмашу» завезли необхідне обладнання, риють котлован під сміття. Також вони повідомили, що 22 грудня організовують акцію протесту під Ратушею. Саме у цей день відбудеться сесія ЛМР, де у порядку денному буде питання щодо заборони сміттєпереробного сортувального пресувального комплексу.

«Четвер може стати вирішальним у нашій боротьбі – прийдіть і підтримайте!» йдеться в оголошенні, які роздають учасники акції.

Станом на 20.10 на місці події працювали чотири наряди патрульних, які стежать за порядком і безпекою. Машини об’їжджають проблемну  ділянку", - zik.ua.

Водночас інші інші ЗМІ повідомили, що мешканці обіцяли сьогодні. 21 грудня, перекривати дорогу увесь день. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ