Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

Мешканці Самбірського району готові везти сміття до Львова на подвір’я Садовому

У Великодню п’ятницю, 14 квітня, львівське сміття засипало Самбірський район. В ніч із чистого четверга на страсну п’ятницю щонайменше 15 фур львівського сміття вивалили вздовж траси Самбір-Старий Самбір, повідомив власкор Гал-інфо у Самбірському районі.

Постраждали села Ваньовичі, Морозовичі та  Самбірський гравійний карєр. Зловмисники використовували залізничні переїзди попри трасу, перетнувши які в бік Дністра, тут же вивантажували львівський непотріб.

Селяни скаржаться на страшенний сморід, а старші люди кажуть, що запах колишніх колгоспних силосних ям у порівнянні із цим, - це запах клумби. Мешканці настільки обурені, що готові везти сміття до Львова на подвір’я міському голові Андрієві Садовому.

Сміття загадило поля сіл двох районів, Самбірського і Старосамбірського. Голова Самбірської РДА Микола Фрей розповів, що вже є домовленість із агроінвесторами про допомогу технікою, і його будуть прибирати.

Голова Старосамбірської  райдержадміністрації Орест Бонк також каже, що зроблять все,  аби до свят прибрати непотріб.

На місці сміттєзлочину працює слідчо-оперативна група поліції. За попередніми даними підтверджується,  що сміття справді львівське. Знайдено накладні та інші паперові документи зі Львова.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ