Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівське сміття, яке мали везти у Дніпро, чомусь опинилося під Самбором

Голова Львівської ОДА Олег Синютка сьогодні, 21 квітня, під час брифінгу розповів, що із вивозом сміття із Львова не належно справляється комунальне підприємство "Львівспецкомунтранс", яке має укладені договори із перевізниками.

У Львові підписали Меморандум про вивезення ТВП із міста на сміттєзвалища області

"Уночі проти Великодньої суботи, 15 квітня, ми мали ситуацію, коли машина перевізника "АВЕ-Львів" із львівським сміттям повинна була прямувати на Дніпро, однак машину знайшли на об’їзній дорозі Самбора. Тільки приїзд голови районної адміністрації стримав від самосуду людей над тими водіями, які поїхали в протилежну сторону.

Звідси стає зрозуміло, що тих декілька десятків тисяч гривень, які вже перераховані за вивіз сміття у Дніпро, напевно, опинились зовсім не там, куди були передбачені міським бюджетом", - зазначив Олег Синютка.

Як повідомляло Гал-інфо, у підписаному сьогодні Меморандумі передбачається, що упродовж двох років (2017-2018) із бюджету Львівської міської ради буде виділено по 70 млн грн субвенції для міст області, із бюджету Львівської обласної ради по 30 млн грн для облаштування та підтримки сміттєзвалищ та полігонів у Львівській області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ