Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мешканці села Сокільники, що біля Львівського аеропорту, бояться повторення авіакатастрофи

Смоленська авіакатастрофа у мешканців села Сокільники, що біля Львівського аеропорту, окрім співчуття, викликала гострий страх за своє життя. Люди бояться, що вони стануть жертвами наступної авіатрагедії.

 

Свої мотиви сокільчани висловили у спеціальній заяві: «Мешканці села Сокільники Пустомитівського району Львівської області з тривогою сприйняли звістку про катастрофу літака з президентом Республіки Польщі Лєхом Качинським на борту, який розбився, не долетівши до злітно-посадкової смуги.

 

Громада Сокільник висловлює співчуття рідним  та близьким загиблих, а також усьому польському народу.

 

Ми пригадуємо  Скнилівську трагедію та інші катастрофи поблизу Львівського аеропорту і побоюємось їх повторення на території сокільницького житлового масиву розміщеного в зоні ризику злітно-посадкової смуги  аеропорту, в котрому проживає понад 3000 мешканців.

 

Також ми вкрай стурбовані за власне життя та здоров’я, оскільки літаки пролітають на низькій висоті (75-135м) над головами наших односельчан. Після запланованого продовження смуги літаки будуть пролітати ще нижче. Ризик загибелі наших співгромадян значно зросте.

 

 Наші акції протесту, попередні звернення до владних структур різних рівнів щодо загрози життю наших співмешканців впродовж останніх двох років були проігноровані.

 

Скільки ще потрібно катастроф, щоб наші обґрунтовані тривоги були почуті?

Хто захистить наше життя?

 

Депутати, виконком, громада с. Сокільник».

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ