Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мешканці Старого Села проситимуть розірвати угоду на концесію руїн тамтешнього замку

У Старому Селі на Львівщині готують листи до президента, прем’єра, керівництва області з вимогою розірвати угоду концесії на руїни тамтешнього замку.

Голова Старосільської сільради Михайло Івашків в інтерв’ю Радіо «Свобода» заявив, що людей обдурили, бо за оборудкою стоять підставні особи, які мають намір захопити два гектари землі замку.

«Я прекрасно розумію, що ніякий Михайло Риба за цим не стоїть, я цим цікавився, він зі мною не зустрічається. Він від цього відхрещується. Якщо людина за рік нічого не робила, ми спокійно розірвемо угоду. Ми почнемо зі сходу села, вирішимо, що маємо робити», – заявив Михайло Івашків.

У листопаді 2010 року угодою з Львівською облдержадміністрацією руїни замку в Старому Селі в концесію на 49 років було передано львівському ресторатору Михайлові Рибі.

Він пообіцяв, що разом із дев’ятьма своїми партнерами, прізвища яких не озвучив, до 2012 року врятує залишки замку від аварійного стану, до 2013 – відновить одну з двох веж, а у 2015 році історичний туристично-відпочинковий об’єкт має вже запрацювати.

Нагадаємо, що на час укладання угоди головою Львівської ОДА був Василь Горбаль.

pohlyad.com

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ