Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мешканці трьох будинків, що на вулиці Юрія Липи, пікетують міськраду з вимогою скасувати ухвалу виконкому щодо будівництва на вул. Варшавській, 136

Близько 20 мешканців 18, 39 і 45-го будинків на вулиці Юрія Липи пікетують сесію Львівської міської ради. За словами мешканців, мета їхнього пікету – привернути увагу влади до будівництва, яке ведеться на вулиці Варшавській, 136, неподалік з їхніми будинками.
Як переконані львів’яни, це будівництво ведеться всупереч будь-яким нормам. «Свого часу виконком ЛМР видав незаконне рішення, яким дозволив «Львівторгроздрібу» будувати будинок фактично у нашому дворі, колись на цьому місці стояла музична школа N3, а потім її ліквідували і розпочали це будівництво», — поскаржилась «Гал-info» мешканка вулиці Юрія Липи, яка відмовилась назвати своє ім’я.
За словами львів’ян, будучи кандидатом на посаду міського голови Львова, Андрій Садовий виїжджав на місце будівництва і обіцяв, що, якщо стане головою міста, то доб’ється скасування ухвали виконкому. Отож, зараз мешканці вулиці Юрія Липи хочуть нагадати Андрію Садовому про його обіцянку.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ