Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мешканці відомчих гуртожитків пікетували ЛОДА з вимогою передати їхні будинки в житловий фонд міста

Близько 20 мешканців двох відомчих гуртожитків, що на вулиці Зеленій, 208 та Угорській, 2, пікетували сьогодні, 24 січня, Львівську ОДА з вимогою перевести їхні будинки в житловий фонд міста. Як повідомив заступник голови профспілки „Захист праці” Вадим Ковалевич, гуртожиток, що на вулиці Зеленій, 208, належить АТ „Львівський меблевий комбінат”, а гуртожиток на Угорській, 2 – заводу „Полярон”. За словами мешканців гуртожитків, через те, що їхні будинки належать відомчому фонду, люди не тільки терплять постійні комунальні незручності, а й весь час перебувають під загрозою виселення.
„Частину гуртожитку, що на вулиці Зелена, 208 голова правління АТ „Львівський меблевий комбінат” Володимир Федусь хоче перетворити на готельний комплекс, він вже продав четвертий та п’ятий поверх нашого гуртожитку та збирається продати ще другий ПП „Войковичі”, одним із власників якого він є, отож ми вимагаємо перевести наші будинки у житловий фонд, поки нас взагалі не позбавили житла”, — говорить один з мешканців будинку.
Як прокоментував ситуацію перший заступник голови ЛОДА Мирослав Сеник, влада займається вирішенням проблеми цих гуртожитків: „Саме зараз відбуватиметься нарада, і члени профспілок про це знали, а тепер вони на горбі адміністрації хочуть заробити собі популярність”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ