Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Мешканців гостроаварійного житла переселять у будинок на вул. Полуботка

На вулиці П. Полуботка, 94 введено в експлуатацію 35 квартир житлового будинку та затверджено акт Державної комісії про введення в експлуатацію першої черги. Продовжується будівництво другої черги (59 квартир). Повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі Львівської міської ради.
«У цей будинок ми відселятимемо мешканців таких будинків: музею ім. Соломії Крушельницької, на вул. Сніжної, 2 та з гостроаварійного житла», – повідомила начальник управління житлового-комунального господарства Львівської міської ради Марія Желіско.
Виконавчий комітет 17 листопада цього року прийняв рішення „Про затвердження акту державної приймальної комісії про готовність до введення в експлуатацію 35 квартир 94-квартирного житлового будинку на вул. Гетьмана П. Полуботка (І черга), який збудувало управління капітального будівництва.
 Підрядна організація КП «Львіврембудпостач» розпочала будівництво у листопаді 2004 року. Вартість об’єкту за зведеним кошторисним розрахунком становить 19 млн 180 тис. грн. Загальна площа квартир - 5 тис. 289 м. кв., зокрема площа першої черги будівництва – 1 тис. 964,3 м кв. (35 квартир); друга черга будівництва – 3 тис. 324,9 м кв. (59 квартир). За період будівництва на початок листопада профінансовано 13 млн 320 тис. грн.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ