Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мешканців Запоріжжя запрошуватимуть до Львова

Сьогодні, 29 березня, жителі Запоріжжя зможуть ознайомитись з історією і сучасністю міста Львова безпосередньо з уст його мешканців. У Запоріжжі пройдуть Дні Львова, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Львівська делегація на чолі з заступником мера Львова з гуманітарних питань Василем Косівим в Запорізькій міській раді зустрінеться з представниками місцевих туристичних агенцій. Вже з 12.00 год свято розпочнеться для мешканців міста. На площі Фестивальній в Запоріжжі виступатимуть львівський театр «Воскресіння» та джазовий гурт ShockоlaD. Окрім того, усі мешканці матимуть змогу почастуватись кавою, солодощами та морозивом. 

В межах Днів Львова відбудеться відкрита лекція заступника мера Львова Василя Косіва на тему: «Львів – культурна столиця України», презентація «Розвиток ІТ у Львові» та лекція Ілька Лемка «Євроінтеграція Львова у історичній ретроспективі» у вищих навчальних закладах міста.

Жителів Запоріжжя також очікує подарунок - передача книг про Львів учням гімназії №2 ім. Лесі Українки, та сюрприз - акція від смачних партнерів заходу компаній «Світоч», «Лімо» та «Кава зі Львова» - дегустації, промоакції та продаж продукції. Заплановано ще презентацію книг про Львів, круглий стіл «Міжсекторальне партнерство задля вирішення потреб місцевих громад» і розповсюдження листівок «Запрошуємо до Львова».

Головним партнером Днів Львова у Запоріжжі є компанія «Світоч», «Кава зі Львова», «Лімо», Туристичний Альянс, Чудотур та компанія «Mcdonalds».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ