Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мешканця аварійного будинку у Бродах запропонували інше житло

Мешканцям аварійного будинку на вул. Веселій, 9 у Бродах запропонували інше житло – повідомили „Гал-іnfо” у прес-центрі ГУ МНС України у Львівській області.
Зокрема, 1 грудня комісією в складі міського голови, голови районної ради, першим заступником міського голови мешканцям двох квартир аварійного 5-квартирного будинку Торохову Володимиру Петровичу та Сафянчуку Казимиру Адамовичу разом з сім’ями запропоновано на вибір переселення в житлові квартири на вул. 22 Січня, 37 (однокімнатна та двохкімнатна) або гуртожиток меблевого комбінату „Явір”. Їм представлено на огляд дані квартири та приміщення в гуртожитку.
2 грудня рішення про переселення Тороховим Володимиром Петровичем та Сафянчуком Казимиром Адамовичем  ще не прийнято. 
Питання про відселення мешканців з двох квартир аварійного будинку на вул. Весела, 9 в  м. Броди буде розглянуто на нараді у міського голови 4 грудня.
Нагадаємо, 30 листопада в м. Броди по вул. Весела, 9 в аварійному одноповерховому житловому будинку обрушилось перекриття в квартирі № 4, мешканці якої відселені в 2001 році. Житловий будинок збудований в 1918 році та стоїть на балансі Бродівської міській ради та рахується аварійною будівлею.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ