Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мешканцям Львівщини заборонять в'їзд до Криму - до скасування "профашистського" рішення про знесення пам’ятника Воїну-визволителю у Стрию

У перший робочий день тижня депутати від Блоку Наталії Вітренко у Верховній Раді Автономної Республіки Крим представили на розгляд проект звернення «Верховної Ради АРК до керівників установ санаторно-курортного комплексу в АРК всіх форм власності». Суть звернення – заборонити в’їзд на територію Криму та користування санаторно-курортними об’єктами всім жителям Львівської області аж до скасування профашистського рішення Львівської обласної ради. Про це 15 квітня повідомила прес-служба ПСПУ.
"Розробка цього проекту спричинена тим, що депутати Криму вкрай обурені і занепокоєні можливим загостренням суспільно-політичною ситуацією у зв'язку з прийняттям 10 квітня 2009 року Львівською обласною радою рішення про знесення пам’ятника радянському воїну-визволителю в центрі міста Стрий Львівської області.
Ініціатива націоналістичної партії «Свобода», яку підтримала Львівська обласна рада, сама по собі злочинна. Це вкотре стало кричущим фактом відродження неофашизм в Україні. З цієї причини депутати парламенту Криму виступили з пропозицією – заборонити в’їзд на територію Криму та користування санаторно-курортними об’єктами всім жителям Львівської області аж до скасування профашистського рішення обласної ради", – йдеться у повідомленні прес-служби ПСПУ.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ