Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мешканцям Львівської області видали лише 27,2% державних актів на землю від загальної кількості заявок

Станом на 1 лютого цього року на Львівщині видано 44,9 тис. державних актів на право власності на земельні ділянки, що становить 27,2% до загальної кількості зареєстрованих заяв громадян. Про це вчора, 23 лютого, під час сесії Львівської обласної ради заявив заступник начальника головного управління Держкомзему у Львівській області Ігор Падляк.

 

За його словами, найкраща динаміка щодо видачі земельних актів є в Пустомитівському, Турківському, Сколівському, Яворівському районах. Вартість виготовлення технічної документації з видачі одного державного акту становить 113,3 грн. На території області для виконання польових робіт з виготовлення технічної документації із землеустрою та видачі громадянам державних актів сьогодні працюють 150 польових бригад.

 

Загалом, як зазначив Ігор Падляк, відповідно до затверджених Держкомземом обсягів з безоплатних оформлення та видачі громадянам державних актів на право власності на земельні ділянки на території Львівської області потрібно зареєструвати та видати 252, 2 тис. державних актів.

 

На 01.02. 2010 в територіальних органах Держкомзему Львівської області зареєстровано 165 тис. заяв громадян, що становить 66% від кількості державних актів, що потрібно видати, при середньому показнику по Україні 97 тис. заяв.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ