Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мешканцям Сихова за січень повернули близько 10 тисяч гривень за неякісне теплопостачання

„Під час перевірки подачі тепла в будинки в січні було нараховано близько 10 тисяч гривень перерахунків через неякісно подане тепло мешканцям Сихова. За лютий сума перерахунків буде більшою у 3 чи 4 рази”, – повідомив на брифінгу щодо створення спеціальних комісій при ЛКП для перерахування коштів за теплопостачання заступник начальника інженерного господарства Михайло Іванейко.
 
            За його словами, аналіз подачі тепла в будинки почали здійснювати ще з січня цього року, а з учорашнього дня почали роботу комісії, які стежитимуть за перерахунком коштів за неякісно надані послуги.
             Також Михайло Іванейко додав, що в Департаменті житлово-комунального господарства вирішили, що  такі комісії працюватимуть при кожному ЛКП.
„Одночасно ми закликаємо громадян, щоб вони продовжували сплачувати за поточні рахунки за спожите тепло, бо перерахунки за неякісно надані послуги з подачі тепла не здійснюватимуть за наявності боргів. Хочу додати, що не тільки будуть робитися перерахунки, а й будуть накладатися і штрафні санкції на теплокомуненерго за неякісні послуги”, – зазначив Михайло Іванейко.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ