Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мета „Галичанки” – поміняти „бронзу” на „срібло”

У Запоріжжі відбувся перший тур чемпіонату України з гандболу в жіночій суперлізі. Кожна з восьми команд провела по чотири поєдинки. Бронзові призери минулого чемпіонату гандболістки львівської „Галичанки” одержали три переконливі перемоги.
Підопічні Валерії Тищенко не залишили жодних шансів ужгородським „Карпатам” (34:21), донецькій „Дончанці” (35:21) та тернопільській „Академії” (34:21). І лише в зустрічі із господарками туру, беззаперечним лідером вітчизняного жіночого гандболу, запорізьким „Мотором” галичанки зазнали поразки – 22:29.
При цьому слід зазначити, що перші 20 хвилин матчу суперники грали на рівних, але надалі дався взнаки досвід та більш високий рівень майстерності гравців „Мотора”, в складі якого виступає кілька бронзових призерів Олімпійських ігор 2004 року. Не можна не сказати і про те, що за середнім віком галичанки молодші від суперниць із Запоріжжя майже на десять років. Додамо також, що, за словами керманича „Галичанка” Валерії Тищенко, керівництвом клубу в сезоні 2006/2007 року перед командою поставлено завдання поміняти минулорічну „бронзу” на другу сходинку п’єдесталу пошани.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ